Romana Russian English

Standeal

Livrare - Just in Time!

In zilele actuale timpul este cea mai valoroasa resursa. Stim cit este de volatila, fluctuanta si limitata. Intru economisirea timpului, compania STANDEAL s-a specializat pe directia transportarii marfurilor de gabarite mici cu camionete de pana la 3.5 tone.

Ce reprezinta o camioneta? Camionetele sunt autocamioane (microbuze) destinate transportarii marfurilor, cu capacitatea de 17m3 si masa totala de 3.5 tone.

Cine sunt Clientii care opteaza pentru acest serviciu? De regula, in practica anterioara, STANDEAL a oferit acest serviciu multor clienti carora le-au fost transportate marfuri de toate tipurile, generale, perisabile sau usor alterabile si periculoase. Punctul forte al acestui serviciu, este indeosebi Livrarea in Timp (Just in time). Acest serviciu este apreciat de Clientii pentru care timpul este un bun, o resursa economica, cit si faptul de exclusivitate. Transportul in exclusivitate cu camionete sunt recomandate categoriilor de clienti care comercializeaza marfuri valoroase dar de dimensiune mica. Suntem specializati in transportarea de textile, haine pe umerase, articole pirotehnice, rechizite de birou, articole farmaceutice, utilaje de dimensiuni mici, articole de giuvaergerie, produse de cofetarie si patiserie, condimente, concentrate, etc.

Camionetele circula cu o ciclicitate saptamanala pe traseele urmatoare:

Comandă

Country of loading: *
City of Loading: *
Country of unloading: *
City of unloading: *
Transport type: *
Contact person: *
Telephone: *
E-mail: *
Comments: (optional)